Tarina

 

Soil of Beautyn tavoitteena on tuoda uusia lähestymistapoja terveyden- ja kauneudenhoitoon.

 

Kauneuden maaperä muodostuu hyvin luonnollisista asioista joista olemme nykyelämässä vieraantuneet. Meillä on kuitenkin alitajuinen tarve löytää yhteys itseemme, kehoomme ja juuriimme. Kiinnostus puhdasta ravintoa, luonnonkosmetiikkaa ja rauhallisempaa elämäntapaa kohtaa ovat lisääntyneet. Nykytutkimus tuo koko ajan enemmän esiin tietoa, joka on tiedetty Kiinalaisessa lääketieteessä jo vuosituhansia. 

Maaperä kasvattaa ruokamme ja antaa meille raaka-aineet luonnolliseen ihoon hoitoon. Maaperän elinvoima ja mikrobien monimuotoisuus on edellytys ravintomme laadulle kuten myös ihonhoitotuotteiden teholle. Elinvoimainen maaperä sisältää runsaasti Qi´tä eli elämänenergiaa. Qi on mahdollista säilyttää lautaselle tai voidepulloon asti, mutta sen takaamiseksi oikeanlainen valmistusprosessi tärkeä lopputuloksen laadun ja vaikuttavuuden takaamiseksi. 

Suolisto on kehomme maaperä. Suolistossa on ekosysteemi jonka elinvoimaisuus ratkaisee mitä ravinnosta imeytyy ja millaiset bakteerit ohjaavat tunteitamme ja ruokavalintojamme. Suolistobakteerien merkitys terveyteemme ja mielialaamme on valtava. Monet iho-ongelmat liittyvät sekä tunteisiimme että suoliston kuntoon. Suolistoa tukemalla myös tunnemaailmamme voi tasapainottua. 

Henki eli Shen kiinalaisessa lääketieteessä tuo esiin meidän todellisen kauneuden. Shen tuo aidon hehkun ja ilon silmiin jota ei voi jäljitellä. Kun olemuksemme maaperä on terve, voi Shen ilmentyä kasvoillamme ja silmissämme. 

Luonnollisuus on kasvava trendi ja luonnonkosmetiikka ja terveellinen ovat ravinto ovat räjähtäneet ihmisten tietoisuuteen viime vuosien aikana. Valikoima on valtava ja vaihtoehdot ovat lisääntyneet. Kun kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaan heräsi vuosia vuosia sitten, olivat luomu ja luonnonkosmetiikka vielä asioita, joita kehittivät ihmiset aidolla intohimolla ja sydämellä. Näin ei ole enää. 

Luonnonkosmetiikassa on jo pidempään puhuttu viherpesusta. Tietoisuus on kuitenkin lisääntynyt ja ihmisiä ei enää niin helposti vedetä höplästä. Mutta miten tunnistaa ja valita turvalliset ja kokonaisvaltaisesti toimivat tuotteet?

Soil of beauty tuo ihon -ja terveyden hyvinvointiin ajatuksen Qi ´stä eli energiasta. Qi´n voi tuntea kaikesta elävästä. Qi on se puuttuva pala jota ei vielä juuri lainkaan ymmärretä, eikä sitä voi tieteellisesti todistaa, ainakaan kovin helposti. Mutta jokainen herkkä ihminen voi tuntea sen. Voimakas Qi kertoo, että pidät käsissäsi jotain joka on vielä ”elävää”. Kehosi tunnistaa sen ja reagoi siihen. Tällainen ruoka, vitamiini, kasvovoide tai esine on aina terveyttäsi tukeva. Se toimii energeettisellä tasolla fyysisen olemuksesi lisäksi. 

Meidän valikoimassamme olevat tuotteet on valittu sillä perusteella, että ne kaikki sisältävät poikkeuksellisen paljon Qi'tä - eli elämän energiaa. Siksi valikoimamme on pieni, mutta voit olla varma että tuotteiden laatu on aina korkea Soil of Beauty verkkokaupan tuotteissa.