KUN IHO PUNOITTAA, TAPAHTUU VAURIOITA, JOTKA NOPEUTTAVAT IHON VANHENEMISTA.

Herkistyneen ihon punoitusreaktioiden vähentäminen estää ihon ennenaikaista vanhenemista.

MIKSI PUNOITTAVA IHO ON MYÖS ENNENAIKAISESTI VANHENEVA IHO?

Kun ihoon tulee punoitusreaktio, se tietysti tuntuu ikävältä, mutta samalla myös ihossa tapahtuu vaurio.

Puolustussolut tulevat paikalle tarkastamaan mikä on hätänä, ja ne tulevat välittämättä seurauksista eli suoraan kollageeni- ja elastiinisäikeiden läpi.

 👉 Tällöin ihon kimmoisuutta tukevaan rakenteeseen tulee vaurioita jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden jatkuva vaurioituminen punoitusreaktioiden myötä lisää ihon veltostumista ja juonteiden muodostumista.

🔥 Tämä koskee myös tulehtunutta ihoa; kuten akne, ruusufinni ja atooppinen iho.

Tulehtuneessa ihossa on myös suurempi riski ihon epätasaiseen väriin eli hyperpigmentaatioon. Tutummin "maksaläiskät" muodostuvat ihoon joskus vuosienkin viiveellä tulehduksen jälkeen.

Herkistynyttä ihoa tulee rauhoittaa ja suojavaippa täytyy korjata. Lisäksi iho tarvitsee myös korjaavia tehoaineita jotka ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja tasoittavat ihonväriä.

Herkistynyt iho on normaalia ihoa vaativampi hoitaa ja se tarvitsee turvallisia tehoaineita. Liian "miedot" tuotteet eivät tuo tuloksia herkän ihon kokonaisvaltaiseen hoitoon.

PUNOITUS

🆘 Punoittavassa ihossa on myös mikro-tulehdusta, joka jatkuvasti vaurioittaa kollageeni- ja elastiini säikeitä. Ajan myötä tämä aiheuttaa ihoon veltostumista ja juonteita.

YMPÄRISTÖTEKIJÄT

☀️Vaurioitunut ihon suojavaippa ei suojaa ihoa tarpeeksi ympäristötekijöiltä, mm. ilmansaasteet ja uv-säteily. Myös riski ihotulehduksiin kasvaa.

IHON SUOJAVAIPPA

‼️ Ihon suojavaipan eli barriäärin korjaaminen on aina ensisijainen asia ihon hyvinvoinnin ja kimmoisuuden kannalta‼️

Botanical Barrier Repair

Kehitetty erityisesti herkälle iholle

Kehitin herkistyneelle ja vaativalle iholle oman kasvoöljyn joka huomioi nämä erityistarpeet.💛

Herkistynyttä ihoa tulee rauhoittaa, mutta yhtä tärkeää on myös korjata vaurioita joita herkkään ihoon on muodostunut.

Tämän vuoksi kehitin Botanical Barrier Repairin joka myös kiinteyttää ja tasoittaa ihon väriä rauhoittavan vaikutuksen lisäksi. 😇

Kasvoöljy ei sisällä eteerisiä öljyjä eikä hajusteita. Kaikki 100% luonnolliset raaka-aineet tukevat synergisesti herkistyneen ihon hyvinvointia.

Henna

- Soil of Beautyn perustaja

Miten Botanical Barrier Repair kasvoöljy auttaa korjaamaan ihoa?

🔸Korjaa välittömästi ihon suojavaipan (riisinlese, jojoba)

🔸Jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi (luumu)

🔸Rauhoittaa punoitusta (mustaselja, lakritsijuuri)

🔸Vahvistaa kollageenia (nokkonen)

🔸Rauhoittaa mikrotulehdusta (mustaherukka, reishi, malva)

🔸Tasoittaa ihonväriä (lakritsijuuri, reishi)

KOKEMUKSIA

Kasvojeni iho on näin talvella erittäin kuiva. Käytän tätä öljyä aamuin illoin, ihoa ei kiristele eikä kuumota, kuten usein talvella. Tuoksu on mieto ja öljy levittyy hyvin. Olen oikein tyytyväinen.

Päivi M.

“Todella ihana kasvoöljy! Tämä toimii ja täyttää myös ulkoilmaihmisen vaatimukset. Imeytyy hyvin, iholle jää pehmeä ja kosteutettu tunne. Rakastuin!! Lämmin suositus! Kannattaa kokeilla!”

Sari S.

“ Aivan ihana öljy erityisesti talvella, kun iho on pintakuiva. Hyvin pieni määrä jo riittää koko kasvoille ja se levittyy sekä Imeytyy hyvin, joten tuote on hyvin riittoisa. Iho tuntuu silkkisen pehmeältä."

Paula

Kysyttävää?

Autan mielelläni.

Voit aina lähettää minulle viestin, joska kaipaat apua ihosi kanssa tai opastusta tuotevalintoihin. Tässä muutama yleisin kysymys joita olen saanut Botanical Barrier Repairista.

Botanical Barrier Repair ei sisällä eteerisiä öljyjä eikä hajusteita, mutta se ei ole täysin tuoksuton. Kaikissa kylmäpuristetuissa öljyissä on oma ominaistuoksu. Tässä kasvoöljyssä on poikkeuksellisen ylellinen ja mieto tuoksu joka muodostuu luumunkiviöljystä, mustaseljaöljystä, mustaherukasta ja aidosta madagascarin vaniljasta.

Kuten ihonhoidossa aina, tulokset ovat hyvin yksilöllisiä. Toisilla ihon punoitus rauhoittuu jopa ensimmäisellä käyttökerralla ja osalla menee pidempään. Joskus ihon punoituksen taustalla voi olla esimerkiksi lääkitys, jonka vaikutusta Botanical Barrier Repair ei voi kumota. Osa verenpainelääkkeistä rentouttaa verisuonia ja aiheuttaa tämän vuoksi kroonisen punoituksen poskille.

Kyllä, Botanical Barrier Repair on loistava menopaussin aikana jolloin ihon rakenne hormonaalisista syistä ohentuu ja kuivuu. Samalla saat pidettyä yllä ihon kimmoisuutta ja tasaista ihonväriä.

Botanical Barrier Repair on erittäin rauhoittava ja turvallinen kasvoöljy myös kaikkein herkimmälle iholle. Se ei sisällä allergeeneja, eteerisiä öljyjä eikä esimerkiksi pähkinäöljyjä. Koostumus sisältää mielenkiintoisia raaka-aineita iholle joka on herkästi reagoiva, mm. mustaseljaöljy, reishi (lakkakääpä) ja kotimainen nokkonen. Jos sinulla on jokin harvinaisempi allergia, voit laittaa minulle viestiä niin varmistetaan tuotteen sopivuus yhdessä.

Botanical Barrier Repair sopii yleensä erittäin kuivalle iholle myös yksistään. Koostumus on suojaava ja korjaa vaurioitunutta suojavaippaa. Sopii myös seerumiksi kosteusvoiteen alle. Kosteusköyhä iho tarvitsee lisäksi myös vettä, eli esimerkiksi ruusuveden voi suihkauttaa alle.

Botanical Barrier Repair sopii kaikkiin mainittuihin ihon haasteisiin. Se rauhoittaa tulehtunutta ihoa, silottaa juonteita ja parantaa kimmoisuutta sekä tasoittaa ihonväriä. Suosittelen käyttämään aamuin ja illoin.

Ehdottomasti, Soil of Beautyn tuotteissa ei ole ikärajaa. Botanical Barrier Repair suojaa ja vahvistaa ihon barriääriä jokaisessa elämänvaiheessa.

Sopii ehdottomasti. Koostumus on yllättävän ohut ja nopeasti imeytyvä. Ihonpinnalle jäävä suoja on mattapintainen. Raaka-aineiden rasvahapot auttavat tasapainottamaan talineritystä.

BOTANICAL BARRIER REPAIR | Herkän ihon kasvoöljy

Normaalihinta€35,00
/
Toimituskulut 3,90 € kotimaassa | Ilmainen toimitus yli 90 € tilauksiin
Koko

Ylellistä tehohoitoa herkistyneelle ja vaativalle iholle.

Botanical Barrier Repair on ihon suojavaippaa vahvistava kasvoöljyseerumi joka sopii aina, kun ihosi tarvitsee erityistä huolenpitoa.

Ihana talvi-ajan kasvoöljy!

Botanical Barrier Repair on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Kasvoöljy jättää miellyttävän samettisen pehmeän suojan. 

Tässä kasvoöljyseerumissa on erityisen upea ihotuntuma!


Kenelle?

  • Vaurioitunut ihon barriääri 
  • Herkistynyt iho jossa ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä
  • Iho jossa pigmenttihäiriöitä ihon tulehtumisen/arpeutumisen jälkitilana
  • Iho joka on herkistynyt eteerisille öljyille
  • Vaihdevuosien aikana ohentunut ja ärtynyt iho
  • Vuodenaikojen vaihtuessa tukemaan ihon suojaa ympäristötekijöiltä

Luumunkiviöljy Silkkisen ylellinen ihonektari Ranskasta ravitsee ja täyteläistää ihoa. (Luomu)

Mustaseljansiemenöljy Herkistyneen ihon superöljy suojaa ihoa ympäristötekijöiden rasituksilta. (Luomu)

Mustaherukansiemenöljy Kotimainen superfood öljy rauhoittaa ja lisää ihon elastisuutta. (Luomu)

Riisinleseöljy Japanilaisen ihonhoidon super raaka-aine joka korjaa tehokkaasti ihon suojavaippaa ja sitoo kosteutta. (Luomu)

Reishi (Lakkakääpä) Adaptogeeninen aarre herkistyneen ihon hoitoon auttaa vähentämään punoitusta ja ihon reagointia. (Luomu)

Lakritsijuuri rauhoittaa punoittavaa ihoa ja tasoittaa pigmenttimuutoksia. (Luomu & Fairtrade & Villi)

Botanical Barrier Repair ei sisällä eteerisiä öljyjä joten se sopii ärtyneimmälläkin iholle. Kasvoöljy ei ole kuitenkaan tuoksuton, vaan saa ylellisen lempeän tuoksunsa luumunkivi-, mustaselja- ja mustaherukansiemenöljyistä & Madagascarin vaniljasta. 

100 % luomu sertifioidut raaka-aineet tulevat meille suoraan pientiloilta joissa ne on kylmäpuristettu tai tislattu. 

♡ Valmistettu käsityönä pienissä erissä omassa metsälaboratoriossamme.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil*, Sambucus Nigra (Elderberry) Seed Oil*, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil*, Oryza Sativa (Rice Bran) Oil*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Wild Licorice) Root Extract**, Ganoderma Lucidum (Reishi) Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract**, Tocopherol (Natural Vitamin E)

*Luomu / Organic
** Luomu / Organic / Fair Trade

Levitä aamuin ja illoin muutama tippa koko kasvoille ja kaulalle. Sopii myös silmienympärille.

Botanical Barrier Repairia voit käyttää kasvovoiteen sijasta.

Voit käyttää myös seerumina kosteusvoiteen alla.

Loistava ulkoiluun pakkasella (vedetön koostumus).