Nopea ja helppo kasvojenkohotus

Kasvojen imukuppihieronta on loistava tapa kiinteyttää ja kohottaa kasvojasi.

Imukuppihieronnan hyödyt kasvoille

Klikkaa alla olevia linkkejä ja lue kuinka imukuppihieronta auttaa ihoasi.

Kuivakuppauksella kasvojen verenkierto ja imunestekierto vilkastuu ja iho saa luonnollisen hehkun.

Kasvolihakset rentoutuvat imukuppihieronnan avulla ja ilmejuonteet silottuvat.

Ihon kollageeni alkaa vahvistua säännöllisellä kasvojen kuivakuppauksella ja kasvot saavat ryhtiä.

Kuivakuppauksella toksiinit lähtevät kasvoilta liikkeelle imunestekierron aktivoituessa. Parantunut verenkierto tuo iholle lisää ravinteita.

Kuona-aineiden poistuminen kasvoilta lisääntyy kuivakuppauksella. Lisäksi ihohuokoset puhdistuvat imun avulla ja saat kirkkaamman ihon.

Kasvojen lihakset kiristyvät helposti jonka seurauksena ihon verenkierto huononee ja ryppyjä alkaa muodostua. Imukuppihieronta rentouttaa kireät kasvolihakset ja saat samalla ihanan olon!

Saat 25-sivuisen e-kirjan!

Kirjan avulla opit tekemään kasvokuppaushoidon turvallisesti ja vaivattomasti.

Soil of Beauty

Kasvojen kuivakuppaus setti

Normaalihinta€29,00
/
 
  • Toimitus 3 €
  • Ilmainen toimitus yli 90€:n tilauksiin
Ihastu kasvojen kuivakuppaukseen! Tämä virkistävä ja hellävarainen hoito kiinteyttää ja kirkastaa ihoa nopeasti rentouttaen samalla lihaksia ja kudoksia. Saat tilauksen mukana e-kirjan, joka sisältää kuvalliset ja kirjalliset ohjeet kuinka teet kasvokuppauksen turvallisesti ja oikein. E-kirja sisältää myös ohjeet akne- ja ruusufinni-ihoille sekä hyvin herkälle iholle. Voit ladata e-kirjan heti tilauksen jälkeen, jotta se on aina käytettävissäsi.

Mitä asiakkaat ovat kysyneet tuotteesta?

Soil of Beautyn kuivakuppaus e-kirjassa saat tarkemmat ohjeet eri ihoille, mutta perusperiaate on, että terveelle iholle kuivakuppauksen voi tehdä päivittäin.

Kasvojen kuivakuppaus on helppo ja nopea kotihoito! E-kirjassa saat tarkat kuvalliset ja kirjalliset ohjeet, myös iho-ongelmiin jotta vältyt mustelmilta ja muilta ihovaurioilta.

Tärkeää on, että käytät korkealaatuista luomukasvoöljyä hoidossa, koska et varmasti halua imeyttää ihoosi synteettisiä kemikaaleja!

Kun tekniikka ja liukukuppaus suunnat kasvoilla on tullut tutuksi, kotihoidon tekeminen kestää noin 5 minuuttia. Hoidon voi tehdä myös lyhyemmin jos haluaa keskittyä tiettyihin kasvojen alueisiin enemmän.

Oikein tehtynä on! Soil of Beautyn kuivakuppaus noudattaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen viisauksia ja nykyajan tietoa faskioiden (lihaskalvot) hoitamisesta. Saat turvalliset ohjeet e-kirjan mukana joka kuuluu aina Soil of Beauty imukuppien tilaajille.

Oikein tehtynä kuivakuppauksen riskit eli mustelmat ja ihon ärtyminen jäävät pois.

Soil of Beauty kasvojen imukuppihieronnalla saat täysin luonnollisesti kiinteän, hehkuvan ja puhtaamman ihon!

Laadukas kasvoöljy tehostaa vaikutusta

Osta myös laadukas kasvoöljy kuivakuppausta varten