Kasvojen kuivakuppaus - tehoa luonnonmukaiseen ihonhoitoon

Kasvokuppaus on täydellinen hoitomuoto sinulle, joka haluat hoitaa kasvojasi täysin luonnollisesti ja saada näkyviä tuloksia. Ja mikä parasta, voi hoidon tehdä kotisohvalla! Suosittelen kuitenkin, että harjoittelet muutaman kerran peilin edessä, jotta opit oikean tekniikan. Kuppauksessa kuppi muodostaa alipaineen ja imun ja sitä liu´utetaan kasvoilla öljypohjaisen tuotteen kanssa. Helppoa, nopeaa ja tulokset ovat välittömät!


Kasvokuppaus edesauttaa nesteiden ja energian liikettä kasvoilla.

 

Minun ihanat ja reippaat asiakkaani ovat käyttäneet kasvokuppausta puolisen vuotta säännöllisten kasvoakupunktiohoitojen tukena. Voin rehellisesti sanoa, että tulokset ovat olleet loistavia! Heidän kasvojensa kimmoisuus ja ryhti ovat parantuneet, punoitus vähentynyt ja ihohuokoset ovat puhdistuneet. Monella mekaanisen ihonpuhdistuksen tarve kasvohoidossa on vähentynyt merkittävästi tai jopa jäänyt pois kokonaan. Nyt olen nähnyt ensimmäisiä tuloksia Soil of beautyn Essence Balmin ja kasvokuppauksen yhdistämisestä. Suurin muutos verrattuna pelkkään kuivakuppaukseen on ihon värin kirkastuminen ja tasoittuminen. Kasvokuppaus tehostaa aina hoitotuotteiden vaikutusta, koska se lisää merkittävästi ihon verenkiertoa ja kykyä ottaa vastaan tuotteiden tehoaineet. Essence Balm on vaikutukseltaan korjaava, ja siksi sen yhdistäminen kasvokuppauksen kanssa voi saada sinut hyvästelemään maksaläiskät, arvet ja juonteet! 

Kasvokuppauksen hyödyt

 

 • Verenkierto paranee ja iho saa tervettä väriä
 • Energiankierto paranee ja kasvoille tulee kaunis hehku
 • Kuona-aineet poistuvat kasvoilta lymfakierron avautuessa
 • Ihon ravinteiden saanti paranee ja kasvoöljyn vaikutus tehostuu
 • Lihaskalvot aukeavat ja iho kosteutuu paremmin
 • Helpottaa lihasjännityksiä kasvoilla
 • Muotoilee kasvoja ja silottaa juonteita
 • Kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • Poistaa turvotusta
 • Vähentää epäpuhtauksia ja tukkeutumia
 • Madaltaa aknearpia
 • Vähentää punoitusta joka johtuu laajentuneista verisuonista

 

Kasvokuppaus vai Gua sha?

 

Viime aikoina Gua sha on saavuttanut suuren suosion ihonhoidossa. Gua sha, kuten myös kasvokuppaus, ovat molemmat kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvia hoitomuotoja. Olen itse kokenut, että gua sha on parempi silloin kun kasvoilla on voimakkaasti xu eli vähyysoireita. Tällöin iho on ohut, hauras, kuiva ja eloton. Veri ja Qi eivät kierrä kasvoilla ja keho on heikossa tilassa. Vähyystiloissa on tärkeää myös käydä akupunktiossa, jotta keho saadaan toipumaan myös sisältäpäin. Tälläisessä tilanteessa kasvojen iho ei välttämättä kestä kasvokuppauksen imua ja mustelmariski kasvaa. Hellävaraisesti tehtynä kasvokuppaus voi olla hyödyllinen, koska se tuo iholle verta ja nesteitä. Tässä tilanteessa turvallisinta on käydä arvioimassa tilanne ensin ammattilaisen luona. 

 

Kasvokuppauksen valitsen asiakkaalleni aina, jos kasvoilla on shi eli liiallisuusoireita. Liiallisuustilan oireita voivat olla turvotus, epäpuhtaudet, samea ihonväri, punoitus ja kuumotus. Niitä ovat myös akne, ruusufinni ja maksaläiskät. 

 

Oma ihoni on herkästi akneen taipuvainen, ja siksi olen itse saanut kasvokuppauksesta enemmän apua omalla kohdallani. Gua sha saa ihoni tulehtumaan. Siksi voin käyttää sitä vain kaulan, niskan ja decolteen alueelle aktivoimaan lymfakiertoa. Kuivakuppauksella voin käsitellä myös leukaluun alueen, jonne epäpuhtaudet yleensä kasvoillani ilmestyvät. Kasvokuppauksen aloittamisen jälkeen ne ovat tosin kokonaan kadonneet!

Kasvokuppaus sopii sinulle Gua shaa paremmin, mikäli et halua käyttää pitkiä aikoja kauneudenhoitoon, vaan haluat tehdä sen nopeasti ja tehokkaasti. 

 

Mitä kuivakuppaus tekee kasvoille?

 

Syy siihen miksi epäpuhtaudet, kuivuus ja väsynyt ilme kasvoilla helpottuvat kuppauksella, löytyy lymfakierrosta. Jos verrataan verenkiertoa ja lymfakiertoa, niin verta liikuttaa sydämen pumppaava liike ja lymfanesteitä liikuttaa kehon liike, syvähengitys ja painovoima. Veri kuljettaa punasoluja, kun taas kirkas lymfaneste kuljettaa valkosoluja. Kiinalaisessa lääketieteessä veri ja nesteet kuuluvat elämän perusaineisiin, ja siksi niiden vapaa kierto on äärimmäisen tärkeää terveyden kannalta.

 

Lymfajärjestelmä liikuttaa solujen poistamaa jätettä, mutta on myöskin vastuussa rasvaliukoisten ravinteiden kuljettamisesta soluille. Tukkoinen lymfakierto johtaa usein ihon ja nivelten kuivumiseen. 

 

Kasvokuppaus edistää lymfakiertoa. Imusuoniston heikentynyt pumppaus aktivoituu kupin hellävaraisella imulla ja liikkeen oikealla suuntauksella. Imusuoniin kertynyt, kuona-aineita sisältävä lymfaneste pääsee takaisin kiertoon ja tilalle tulee puhtaita ravitsevia nesteitä. Tulokset ovat välittömiä, iho puhdistuu ja saa uutta elinvoimaa. Muista kuitenkin, että oikea tekniikka on ensiarvoisen tärkeää! 

 

Suosittelen kasvokuppausta kaikille jotka haluavat hoitaa ihoaan tehokkaasti ja luonnollisesti! Soil of beautyn kasvokuppien mukana tulee 25-sivuinen e-kirja, josta löytyy kattavat ohjeet hoidon tekemiseen.

 

Iloisesti yllättyneiden asiakkaideni kokemuksia:

 

” Halusin kokeilla kuppausta kasvoilleni, koska kasvojeni iho oli kovin väsynyt. Essence balmin kanssa tehty kuppaus toi kasvoilleni välittömästi nostetta ja olin aivan myyty. Huomaan myös, että yöllinen hampaiden purenta on vähentynyt kuppauksen ansiosta koska kasvojen lihakset ovat rentoutuneet." -Tiina Koski

 

”Kasvokuppauskuppien käyttö on helppoa ja siitä onkin tullut minulle ihana meditatiivinen iltarutiini. Ihoni on vahvistunut, tullut kuulaammiksi ja tukkeumat ovat vähentyneet. Herkästi punoituksella reagoiva ihoni on myös tullut vähemmän reaktiiviseksi ympäristön ärsykkeille. Tuntuu tehokkaalta myös decolteen juonteiden hoidossa. ”- Liisa

 

”Sain suositukset aloittaa kasvokuppauksen, koska ihossani on jatkuvasti pieniä tukkeumia vaikka käyn säännöllisesti ihonpuhdistuksessa ja hoidan ihoani luonnonkosmetiikalla. Tämä osoittautui toimivaksi ratkaisuksi, koska tukkeumat ovat lähes kokonaan poissa. Mielestäni kasvoni ovat muutenkin pirteämmän näköiset.” - Helena K.