Kasvojen kuivakuppaus - Kiinteytä kasvot luonnonmukaisesti

Kasvojen kuivakuppaus on tehokas hoito, jonka voit tehdä vaivattomasti kotonasi.

Kasvojen kuivakuppauksesta on tullut super suosittu kotihoito ihon luonnonmukaiseen kiinteyttämiseen ja syväpuhdistamiseen. Eikä ihme, tulokset ovat loistavia jo hyvin pienellä vaivalla. Kasvojen kuivakuppaus on täydellinen hoitomuoto sinulle, joka haluat hoitaa kasvojasi täysin luonnollisesti ja saada näkyviä tuloksia nopeasti. Ja mikä parasta, voit hoidon tehdä kotisohvalla rentoutuen! 

Mitä on kuivakuppaus ja kenelle se sopii?

Kasvojen imukuppihieronnalla on hyvin pitkät perinteet kauneudenhoidossa. Kuivakuppausta on käytetty poistamaan turvotusta ja muotoilemaan kasvoja jo satojen vuosien ajan. Välineet ovat toki muuttuneet ja tekniikka on myös hellävaraisempi. Soil of Beautyn turvallinen kasvojen kuivakuppaus tekniikka huomioi myös vanhat viisaudet kauneudenhoidossa ja tuo todella laadukkaat ja kauniit imukupit kylpyhuoneeseesi.

Kuivakuppauksessa imukuppi muodostaa alipaineen ja imun ja sitä liu´utetaan kasvoilla öljypohjaisen tuotteen kanssa. Helppoa, nopeaa ja tulokset ovat välittömät! Hoito sopii lähes jokaiselle. Myös iho-ongelmien kuten akne tai rosacea (ruusufinni) hoito on mahdollista Soil of Beautyn kuivakuppausohjeilla. Eniten kuivakuppauksesta hyötyy eloton, veltostunut ja tukkoinen iho, koska hoito on erittäin tehokas uudistamaan ja kirkastamaan ihoa. Pienempi imukuppi on myös loistava kiinteyttämään ja poistamaan turvotusta silmienympäriltä ja täyteläistämään huulia. Kansainvälisesti palkittu silmänympärysseerumi Botanical Eye Lift sopii pienemmän imukupin kanssa käytettäväksi. 

Kasvojen imukuppihieronta on vaivaton tapa kiinteyttää ihoa.

Kasvokuppauksen hyödyt

 • Verenkierto paranee ja iho saa tervettä väriä
 • Energiankierto paranee ja kasvoille tulee kaunis hehku
 • Kuona-aineet poistuvat kasvoilta lymfakierron avautuessa
 • Ihon ravinteiden saanti paranee ja kasvoöljyn vaikutus tehostuu
 • Lihaskalvot aukeavat ja iho kosteutuu paremmin
 • Helpottaa lihasjännityksiä kasvoilla
 • Muotoilee kasvoja ja silottaa juonteita
 • Kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • Poistaa turvotusta
 • Vähentää epäpuhtauksia ja tukkeutumia
 • Madaltaa aknearpia
 • Vähentää punoitusta joka johtuu laajentuneista verisuonista

Kauniit Soil of Beauty imukupit on tehty lääkinnällisestä silikonista.

Mitä kuivakuppaus tekee kasvoille?

Syy siihen miksi epäpuhtaudet, kuivuus ja väsynyt ilme kasvoilla helpottuvat kuivakuppauksella, löytyy lymfakierrosta. Jos verrataan verenkiertoa ja lymfakiertoa, niin verta liikuttaa sydämen pumppaava liike ja lymfanesteitä liikuttaa kehon liike, syvähengitys ja painovoima. Veri kuljettaa punasoluja, kun taas kirkas lymfaneste kuljettaa valkosoluja. Kiinalaisessa lääketieteessä veri ja nesteet kuuluvat elämän perusaineisiin, ja siksi niiden vapaa kierto on äärimmäisen tärkeää terveyden kannalta. 

Lymfajärjestelmä liikuttaa solujen poistamaa jätettä, mutta on myöskin vastuussa rasvaliukoisten ravinteiden kuljettamisesta soluille. Tukkoinen lymfakierto johtaa usein ihon ja nivelten kuivumiseen. 

Kasvokuppaus edistää lymfakiertoa. Imusuoniston heikentynyt pumppaus aktivoituu kupin hellävaraisella imulla ja liikkeen oikealla suuntauksella. Imusuoniin kertynyt, kuona-aineita sisältävä lymfaneste pääsee takaisin kiertoon ja tilalle tulee puhtaita ravitsevia nesteitä. Tulokset ovat välittömiä, iho puhdistuu ja saa uutta elinvoimaa. Muista kuitenkin, että oikea tekniikka on ensiarvoisen tärkeää! 

Miten valitsen sopivat kuivakuppauskupit kasvoille?

Kotikäyttöön on saatavilla silikonisia ja lasisia kasvojen imukuppeja. Suosittelen ehdottomasti silikonisia kuppeja, koska ne ovat turvallisempia kotihoitoon. Lasinen imukuppi on huomattavasti kovempi ihoa vasten ja yleensä imu on myös vahvempi. Kasvojen kuivakuppauksessa imun teholla ei ole merkitystä tuloksien kannalta, mutta mustelma riskiin on! Vähemmän on enemmän tässäkin. Lisäksi lasiset imukupit on todella hankala puhdistaa. Niissä on iso kuminen pallo joka kerää pesussa nesteettä ja sen kuivuminen kestää turhauttavan kauan. Silikoninen kuppi on helppo puhdistaa ja se kuivuu myös nopeasti. Ekologisuuden kannalta myös silikoni voittaa, se on ns. ikuinen, koska ei hajoa pudotessa. Ergonomia on myös tärkeä asia, varsinkin jos kärsit sormien nivelien jäykkyydestä/nivelrikosta, tenniskyynärpäästä tai rannekanavan ongelmista - lasikupin ison kumipallon puristaminen kipeyttää nopeasti käden.


Silikoni imukuppi

- ekologinen
- turvallinen
- ergonominen käyttää
- helpompi puhdistaa


  Lasinen imukuppi

  - hajoaa helposti pudotessa
  - mustelmariski suurempi
  - epäergonomisempi käyttää
  - hankala puhdistaa

    

   Soil of Beauty - Design From Finland

   Kasvokuppaus vai gua sha?

   Viime vuosina kasvojen gua sha on saavuttanut myös suuren suosion ihonhoidossa. Gua sha, kuten myös kuivakuppaus, ovat molemmat kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvia hoitomuotoja. Olen omassa työssäni kokenut, että gua sha on parempi silloin kun kasvoilla on voimakkaasti xu eli vähyysoireita. Tällöin iho on ohut, hauras, kuiva ja eloton. Veri ja Qi eivät kierrä kasvoilla ja keho on heikossa tilassa. Vähyystiloissa on tärkeää myös käydä akupunktiossa, jotta keho saadaan toipumaan myös sisältäpäin. Tälläisessä tilanteessa kasvojen iho ei välttämättä kestä kasvokuppauksen imua ja mustelmariski kasvaa. Hellävaraisesti tehtynä kuivakuppaus voi olla hyödyllinen, koska se tuo iholle verta ja nesteitä. Tässä tilanteessa turvallisinta on käydä arvioimassa tilanne ensin ammattilaisen luona. 

   Kasvokuppauksen valitsen asiakkaalleni aina, jos kasvoilla on shi eli liiallisuusoireita. Liiallisuustilan oireita voivat olla turvotus, epäpuhtaudet, samea ihonväri, punoitus ja kuumotus. Niitä ovat myös akne, ruusufinni ja maksaläiskät. 

   Oma ihoni on herkästi akneen taipuvainen, ja siksi olen itse saanut imukuppihieronnasta enemmän apua omalla kohdallani. Gua sha saa ihoni tulehtumaan. Siksi voin käyttää sitä vain kaulan, niskan ja decolteen alueelle aktivoimaan lymfakiertoa. Kuivakuppauksella voi käsitellä myös ikävät leukaluun alueen epäpuhtaudet. Kasvokuppauksen aloittamisen jälkeen ne ovat monilta kokonaan kadonneet! 

   Imukuppihieronta sopii sinulle gua shaa paremmin, mikäli et halua käyttää pitkiä aikoja kauneudenhoitoon, vaan haluat tuloksia nopeasti ja pienellä vaivalla.

   Suosittelen kasvojen kuivakuppausta kaikille jotka haluavat hoitaa ihoaan tehokkaasti ja luonnollisesti! Soil of Beautyn laadukkaiden kasvokuppien mukana tulee 25-sivuinen e-kirja, josta löytyy kattavat ohjeet imukuppihoidon tekemiseen.

   Kokemuksia Soil of Beauty kasvojen kuivakuppauksesta:

   ” Halusin kokeilla kuppausta kasvoilleni, koska kasvojeni iho oli kovin väsynyt. Essence balmin kanssa tehty kuppaus toi kasvoilleni välittömästi nostetta ja olin aivan myyty. Huomaan myös, että yöllinen hampaiden purenta on vähentynyt kuppauksen ansiosta koska kasvojen lihakset ovat rentoutuneet." -Tiina Koski

   ”Kasvokuppauskuppien käyttö on helppoa ja siitä onkin tullut minulle ihana meditatiivinen iltarutiini. Ihoni on vahvistunut, tullut kuulaammiksi ja tukkeumat ovat vähentyneet. Herkästi punoituksella reagoiva ihoni on myös tullut vähemmän reaktiiviseksi ympäristön ärsykkeille. Tuntuu tehokkaalta myös decolteen juonteiden hoidossa. ”- Liisa

   Hanki itsellesi Soil of Beauty imukupit ja näe loistavat tulokset!

   Jos haluat ostaa laadukkaat kasvokupit ja nähdä kuivakuppaushoidon hyödyt itse, suuntaa Soil of Beautyn verkkokauppaan ja tutustu valikoimaamme! Kasvokupit on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ja niitä on helppo käyttää. Aloita kasvokuppaus ja näe loistavat tulokset kasvoillasi!

   Osta Soil of Beauty kasvokupit itsellesi!

   Botanical Eye Lift tehostamaan silmänympärysihon kiinteyttämistä, tutustu!

    

   Soil of Beauty kasvojen kuivakuppauskupit näyttävät kauniilta kylpyhuoneessa.