Iho-ongelmat & Essence Balm

Iho-ongelmat & Essence Balm

Essence Balm on lyhyessä ajassa saavuttanut kultti-mainetta erilaisten iho-ongelmien ratkaisijana, eikä suotta. Se tarjoaa lempeän apunsa, kun ihon balanssi on häiriintynyt. Pitkäaikaisten iho-ongelmien ja sairauksien taustalla on yleensä aina emotionaalisia ja perittyjä syitä. Syvennyn tässä tekstissä siihen, mistä Essence Balmin tehon salaisuus löytyy!


Quick fix?

Ihon hoidossa meillä on usein halu nopeisiin tuloksiin. Varsinkin jos ihossa on jotain joka meitä häiritsee. Uusi juonne silmäkulmassa, näppylä keskellä otsaa tai aina punoittavat nenänpielet. 

Jotta voisimme saada ihmeitä yhdessä yössä, pitäisi kosmetiikan olla käsittämättömän tehokasta. Eikö vain? Tämän vuoksi mieltä houkuttelevat uudet hitit, yksittäiset super raaka-aineet, vahvat hedelmähapot tai naamiot jotka imevät kaiken epäpuhtaan kolmessa minuutissa jotta voisit unohtaa sanan mustapää lopullisesti.

Essence Balm ei syntynyt näistä lähtökohdista. Sen taustalla on ikuinen viisaus siitä, että pehmeys voittaa kovuuden. Mieli joka taipuu kuin vesi voi päästä eroon kovuuden asettamista tavoitteista. 

Täydelliseen ihoon pyrkiminen on kova tavoite. Peilin edessä voi olla vaikeaa hymyillä itselle lempeästi. 

Mitä enemmän mielemme vaatii, sitä enemmän iho oireilee. Uudet tuotteet toimivat vain hetken, saaden tehonsa toivosta jonka mielemme luo. Kun purkki on puolessa välissä, alamme jo kuumeisesti etsiä mikä voisi pelastaa tilanteen seuraavaksi?

 

“Nothing is softer or more flexible than water, yet nothing can resist it.”  
- Tao Te Ching

 

Yksi Soil of Beautyn perusajatuksia on rauhoittaa ihonhoito mahdollisimman yksinkertaiseksi ja auttaa sinua sitoutumaan lempeämpään lähestymistapaan ihonhoidossa. Näin voit saada pitkäaikaisia tuloksia ja ihosi voi olla huoleton.


Miksi Essence Balm toimii?

Tuotekehityksemme edustaa enemmän traditionalistista suuntaa kuin uusimpia erikoistekniikoita. Kasviuutteet valmistetaan käsityönä, hitaasti, hyvin perinteisesti. Kasvit joita käytämme eivät ole viimeisimpiä eksoottisia löytöjä maailman ääristä, vaan suosimme pitkän perinteen omaavia lääkinnällisiä kasveja, sieniä ja marjoja.

Koko lähestymistapa on itseasiassa niin vanha, että täytyy hämähäkin seittejä puhaltaa pois!


Tylsääkö?

Ei todellakaan! Kaikki tämä pehmeys, hitaus ja antautuminen ovat avainsanoja, kun puhutaan tiestä terveeseen ihoon. 

Jokainen joka on kärsinyt pitkään iho-ongelmista voi varmasti tuntea, miten ihanalta kuulostaa ajatus siitä, että voi päästää irti paineesta joka ihonhoitoon liittyy. Ongelmien taustalla on usein monia syitä, joihin ulkoinen hoito yksistään ei riitä. Suosittelen ehdottomasti kiinalaisen lääketieteen konsultaatiota avuksi, jos kärsit pitkäaikaisista ihovaivoista.

Essence Balm on lempeästi koukuttanut monet käyttäjänsä. Olemme onnistuneet kasvien synergialla ja taitavalla formulaatiolla saamaan kauniin lasipurkin sisään sen syvällisen tarkoituksen, johon koko Soil of Beauty perustuu. Essence Balmin tuoksu auttaa mieltäsi rauhoittumaan, sitoutumaan ja päästämään irti kovuudesta, joka luo paineita täydellisen ihon tavoitteluun. 

Jos kärsit iho-ongelmista kuten aknesta, ruusufinnistä, ihottumista tai punoittavasta ja kuivasta ihosta niin Essence Balm tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisesti ihoa parantavan kokemuksen. Lempeästi. 


Mitä Essenssi tarkoittaa?

Essence Balm edustaa kiinalaisessa lääketieteessä vesi-elementtiä ja essenssiä, joka luo rakenteen fyysiselle olomuodollemme. 

Jing eli essenssi on alkuperäinen energiamme ja elinvoimamme lähde. Essenssi muodostuu perimästämme ja määrittää kasvua, kehitystä, hormonitoimintaa ja vanhenemista. Voisi siis sanoa, että Jing on ratkaiseva asia terveytemme ja pitkäikäisyytemme suhteen. Myös ihomme suhteen!

Elämäntapamme määrää, käytämmekö essenssimme tasaisesti vai liian nopeasti. 
Kyllä, essenssimme voi vuotaa ja sitä kautta aiheuttaa sairastumisia, ennenaikaista vanhenemista ja uupumista. Kun tärkeä elämänvoimamme kuluu esimerkiksi kiireen, stressin, voimakkaiden tunteiden tai huonon ruokavalion vuoksi, alamme huomata kehossa väsymystä, muisti pätkii ja kaikenlaisia vaivoja ilmestyy. Tämä näkyy myös iholla.

Nykyinen elämäntyyli arvostaa suorittamista, tehokkuutta, suuria tunteita ja kokemuksia. Extreme - elämäntyyli, oli se sitten ylitöitä, ylitarkkaa ruokavaliota tai jatkuvaa täydellisyyden tavoittelua, kuluttavat elintärkeää elämän eliksiiriämme.

Totuus on, että elämä kuluttaa essenssiä ja se on ihan normaalia. Mutta voimme elämäntavoilla ja ajatusmalleilla vaikuttaa siihen, että se ei kulu liian nopeasti. 

Tästä pääsemmekin alkuun ja siihen, että levottomuus ja kovat vaatimukset ihonhoidossa ovat todellinen haaste ihon hyvinvoinnille. Ja tämän vuoksi Essence Balmille on tarve. Yksi tuote joka sopii jokaiselle iholle ja kaikkiin ihon haasteisiin.

 

 ’Kasvien viisas yhdistelmä vahvistaa ihosi immuniteettia sisäisiä ja ulkoisia haasteita vastaan. Ei ole väliä onko ihollasi ongelmia vai haluatko vain tukea ihosi terveyttä ja suojaa, Essence Balm sopii sinulle adaptiivisen luonteensa vuoksi.’  


Essence Balmin formulaatiossa on otettu huomioon nykyelämän kuluttava vaikutus iholle. Se vahvistaa ihosi rakennetta ja kykyä sopeutua sisäisiin ja ulkoisiin haasteisiin. Tämän vuoksi se tuo loistavia ja pitkäaikaisia tuloksia elämän rasittamalle iholle. Ihon essenssiä suojaava vaikutus myös auttaa ennaltaehkäisemään ihon vaurioitumista.

Oletko jo kokeillut Essence Balmia?

 

’Do you have the patience to wait until your mud settles and the water is clear?
-Tao Te Ching