Arvot ja lupauksemme

Tarkoituksenamme on aina ollut ottaa luonto ja asiakkaamme huomioon suunniteltaessa tuotteitamme. Meille kestäväkehitys tarkoittaa, että rakastat ihonhoitoasi tuotteidemme kanssa niin paljon, että sinun ei tarvitse enää etsiä.

Meille on tärkeää säilyttää laatu kaikissa tuotannon vaiheissa. On myös tärkeää tuntea kädet, jotka valmistavat tuotteemme.

Työskentelemme pienen perheyrityksen kanssa, jolla on samat arvot kanssamme. Tehdas on Ecocert- ja Madesafe-sertifioitu ja sijaitsee Suomessa. He työskentelevät suurella intohimolla ja hyvällä sydämellä. Tämä on erittäin tärkeä osa Soil of Beauty -tuotteiden laatua. Olemme kiitollisia yhteistyöstä, joka mahdollisti tarinamme.

Jokainen kasvi joka on tuotteessamme, on tarkkaan valittu ja sama koskee myös niiden alkuperää. Yhdistämme pohjoisessa kasvavia kasveja, perinteisiin itämaisiin lääkekasveihin. Aina kun mahdollista, käytämme suomessa villinä tai luomuna viljeltyjä kasveja. Reishi sieni, joka on tunnettu adaptogeeni idästä, kasvaa suomalaisessa luomu sertifioidussa metsässä.

Käytämme ainoastaan elintarvikelaatuisia kasveja, joten niiden puhtaus on testattu ja turvalliseksi todettu. Laatu on ensisijainen arvo kasveissamme, josta emme tingi missään vaiheessa. Tämän vuoksi olemme joutuneet muuttamaan jopa reseptejä, jos riittävää laatua ei ole saatavilla.

Soil of beautyn tuotteet on alusta asti kehitetty korkealla ja turvallisella laadulla. Halusimme luoda eettisiä luonnonkosmetiikka tuotteita, jotka todella toimivat. Emme tingi raaka-aineiden laadusta, ekologisesta kierrätettävästä pakkauksesta ja rehellisyydestä. Tämän vuoksi tuotteissamme ei ole ylimääräistä hintaa joka näkyisi jatkuvana alennusmyyntinä. Valmistamme tuotteemme pienissä erissä, joten ei ole tarvetta myydä vanhentuvia tuotteita halvemmalla..

Yrityksenä yksi tärkeimmistä viesteistämme on auttaa sinua ymmärtämään, että ihonhoito voi olla luonnonmukaista ja yksinkertaista. Ymmärrä ihoasi, mitkä ulkoiset ja sisäiset tekijät siihen vaikuttavat ja miten laadukas luonnonkosmetiikka voi auttaa ihoasi. Alennusmyyntien odottaminen saa ihmisen levottomaksi ja lisää kuluttamista ja virheostoksia. Ekologisin ihonhoito mahdollistuu, kun löydät ihollesi sopivat tuotteet ja pysyt niissä, eikä sinun tarvitse koko ajan etsiä uutta.

Olen työskennellyt ihoterapeuttina kaksikymmentä vuotta. Jo nuorena kosmetologina jouduin pettyä, koska en saanut tuloksia joihin olisin ollut tyytyväinen. Ilman kiinalaista lääketiedettä olisin lopettanut urani ihonhoidon parissa. Oli sitten kyse ihon terveyden ylläpitämisestä tai vaativampien iho-ongelmien syiden selvittelyssä, olen löytänyt vastaukset kiinalaisen lääketieteen avulla ja auttanut monia ihmisiä. Ihonhoito voi mennä pintaa syvemmälle.

Todellinen kauneus ja terve iho on tarkoitettu jokaiselle. Minä löysin tähän tieni kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion avulla. Toivon, että voin auttaa sinua tielläsi terveeseen ja kauniiseen ihoon Soil of beautyn kanssa.

Valitettavasti saamme ympäristöstä huomattavan määrän haitallisia kemikaaleja, säteilyä ja ilmansaasteita. Miksi et haluasi kosmetiikkaasi ilman niitä?

Kaikki, mikä tulee luonnosta, ei ole puhdasta. Luomuviljely on välttämätöntä, mutta olemme menneet vielä pidemmälle. Paikallinen tuotanto ja yhteistyö pienyritysten kanssa takaavat käyttämiemme raaka-aineiden turvallisuuden.

Laadukas luomukosmetiikka on tehokasta ja turvallista. Yliherkkyysreaktioita on vähemmän, kun kosmetiikka täyttää nämä laatustandardit eikä sisällä epäpuhtauksia. Tämän vuoksi luomukosmetiikka on turvallisempaa myös herkälle iholle.