Toimitusehdot

 

 

Toimitus ja maksutiedot

Toimitusaika on 1-4 vuorokautta tilauksesta, pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Jos tuote on jostain syystä loppu varastosta, ilmoitamme asiasta mahdollisimman nopeasti.

Toimituskulut ovat 5,90e. Toimitamme tilaukset Smart-postilla. Lahjakortit postitamme kirjeenä ilman toimituskuluja.
Voit maksaa suomalaisella verkkopankkimaksulla tai luottokortilla.

Verkkopankkimaksujen rahaliikenteen käsittelee Checkout Finland Oy, joka on suomalainen verkkomaksujärjestelmän ylläpitäjä. Maksut vahvistetaan aina omilla verkkopankkitunnuksilla ja maksutiedot tallentaa vain Checkout Finland omaan turvalliseen palveluunsa.
 
Palautuskäytäntö
 
Verkkokaupan tuotteita myy Soil of beauty (y-tunnus 24328414) yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä, käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Ota meihin yhteyttä ennen palautusta. Palautuksen kuluista vastaa asiakas.
Emme vastaa postinkulun mahdollisista viivästyksistä.
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.
 

Käyttöehdot  

Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt, että tietojasi säilytetään salatussa ja suojatussa palvelussa. Tietojasi ei missään tapauksessa käytetä markkinointiin ilman suostumustasi, eikä tietojasi myydä ulkopuolisille. Voit milloin tahansa halutessasi pyytää meitä poistamaan tietosi verkkokaupan rekisteristä.