Perustaja

Henna Uusikallio

Ekokosmetologi - Kasvoakupunktio - Kiinalainen lääketiede - Herbalismi

Kokemus luonnollisesta ihonhoidosta

Kasvoakupunktio

Kasvoakupunktio on kokonaisvaltainen tapa hoitaa ihoa luonnollisesti. Henna on tehnyt kasvoakupunktiohoitoja jo yli 10 vuoden ajan loistavalla menestyksellä ja on alallaan Suomen pioneereja.

Ekokosmetologi

Luonnonläheisyys ja luonnon rytmien kuunteleminen on aina ollut Hennalle sydämen asia. Siksi ekokosmetologin arvot ovat olleet hänelle itsestäänselvyys uran alusta alkaen.

Holistinen ihonhoito

Hennan hoitofilosofian ydin on tuoda kokonaisvaltainen lähestyminen hoitoihin. Kiinalainen lääketiede on hänen holistisen ajattelun pohjalla. Siksi Soil of Beautyn tuotteet myös pohjautuvat kiinalaiseen lääketieteeseen.

Soil of Beauty syntyi pitkän kokemuksen pohjalta

Henna on uransa aikana hoitanut tuhansia asiakkaita ja auttanut heitä myös todella haastavien iho-ongelmien kanssa hyvällä menestyksellä. Työssään hän on saanut todistaa mikä ihonhoidossa toimii, mikä ei.

Sitoutuminen on yksi tärkeimmistä asioista ihonhoidossa. Sen vuoksi Soil of Beautyn tuotesarja on yksinkertainen, tuotteet monivaikutteisia ja niiden tavoitteena on tuoda näkyviä tuloksia.

Nämä kolme asiaa tekevät ihonhoidosta selkeää, tavoitteellista ja hyvin nautinnollista toteuttaa päivittäisessä elämässä.

Soil of Beauty on kehitetty vastaamaan vaativankin luonnonkosmetiikan käyttäjän tarpeisiin, sekä yksinkertaisuudellaan se on myös hyvin ekologinen ja pitää mielesi rauhassa.

Meren rannalla luonnon keskellä

Soil of Beautyn päämaja sijaitsee maaseudulla Loviisassa. Täällä luonto on vahvasti läsnä, merikotka lentelee usein talon yllä, peurat käyvät pihalla vierailemassa ja välillä hirvet kulkevat pellolla talon vierestä.

Luonto on Hennalle maaperä, josta kaikki kauneus saa alkunsa - myös meidän ihmisten kauneus.

Otamme luonnon aina huomioon kaikissa valinnoissa. Luonto opettaa meitä ja rauhoittaa aina kun sitä tarvitsemme.

Nimi Soil of Beauty viittaa meidän uskomattoman kauniiseen maailmaan. Maailmaan, jossa kauneuden juuret ovat syvällä rikkaassa maaperässä.

Elä oman näköistä elämää ja löydä kauneutesi juuret

Jokainen joka on kokenut haasteita oman ihonsa terveyden kanssa, tietää, kuinka se voi lamauttaa meidät ja saada meidät tuntemaan itsemme ulkopuoliseksi.

Siksi Soil of Beautyn tavoitteena on auttaa sinua löytämään tasapaino ihosi kanssa, rauhoittaa mieltäsi ja kannustaa sinua elämään itsesi näköistä elämää.

Tältä näyttää Hennan näköinen elämä. Hevoset ovat olleet hänelle rakkaita lapsesta asti. Hevoset ovat opettaneet yksinkertaisuuden tärkeyttä, rauhoittumista ja rentoutumista. Hevoset ovat Hennalle opettajia, jotka välittävät luonnon viisautta olemuksellaan.