Kasvoakupunktio – enemmän kuin kosmeettista hoitoa

Kasvoakupunktio – enemmän kuin kosmeettista hoitoa

Vuosien ajan olen opiskellut erilaisia kokonaisvaltaisia hoitoja jotta ymmärtäisin paremmin ihmiskehon, mielen ja tunteiden hienoa kommunikaatiota. Kiinalainen lääketiede ja akupunktio ovat antaneet minulle eniten ymmärrystä ja keinoja aidosti kokonaisvaltaiseen ihon hoitoon.

Kasvoakupunktio on luonnollinen tapa hoitaa kauneutta.

Mistä muutokset kasvoilla johtuvat?

Yleensä ihon ongelmien todellinen syy löytyy pintaa syvemmältä. Suolisto, ravinto, tunne- ja ajatusmaailmamme vaikuttavat ihon hyvinvointiin. Tällöin riittäviä tuloksia ei saada aikaan pelkällä ihon ulkoisella hoidolla.

Meridiaanit eli energiakanavat kulkevat myös kasvoilla. Häiriöt Energian eli Qi’n ja Veren kierrossa näkyvät ihon kunnossa. Kaikki tunteet, niin koetut kuin tukahdutetut näkyvät erityisesti kasvoillamme. Merkit kasvoillamme kertovat sisäisestä maailmastamme, tunteistamme ja ajatuksistamme. Juonteet muodostuvat kasvojen ilmeistä ja ilmeiden takana on aina jokin tunne. Kun tietty tunnetila toistuu usein, muodostuu siitä iholle jälki. Nämä jäljet eivät kuitenkaan välttämättä ole pysyviä, vaan niiden on mahdollista parantua sisäisen kasvumme myötä.

Kasvoakupunktion vaikutukset

Kasvoakupunktio on täysin luonnollinen ja turvallinen tapa hoitaa ihoa, kehoa ja mieltä. Ja se on kaikkea muuta kuin pelkästään kosmeettinen hoito. Akupunktio on rentouttava, sinut kokonaisuutena huomioon ottava ja voi tarjota ratkaisuja yllättäviinkin oireisiin. Hyvin tyypillistä on, että kasvoakupunktiossa saat avun myös mahdollisiin vatsavaivoihin, kuukautishäiriöihin tai kehon kiputiloihin. Kaikki nämä vaikuttavat kasvoihisi, joten minulle on tärkeää auttaa sinua kokonaisuutena.

Kasvoakupunktio on maailmalla noussut suosioon erityisesti kiinteyttävän ja kohottavan vaikutuksen ansiosta. Lisäksi kasvoakupunktio sopii ihon kirkastamiseen, kasvolihasten rentouttamiseen ja stressiä helpottamaan. Kasvoakupunktio sopii myös erilaisiin iho-ongelmiin kuten akneen, epäpuhtauksiin, ruusufinniin ja ihottumiin.

Hoidon aikana haastattelen sinua mm. elämäntavoista, ruokailutottumuksista, nukkumisesta, suoliston toiminnasta ja hormonitoiminnasta. Lisäksi hoitoon kuuluu kielen tarkastelu ja pulssin kuuntelu. Ne voivat antaa ratkaisevaa lisätietoa jos haastattelussa syy oireisiin ei selviä. Annan sinulle sopivat ohjeet ruokavalioon, ravintolisiin, ihonhoitoon ja elämäntapoihin liittyen.

Kasvoakupunktiossa käytetään hyvin ohuita kertakäyttöisiä neuloja ja kipua ei yleensä tunnu lainkaan. Kehon akupunktio-pisteet valitaan aina yksilöllisesti sen hetken tilanteen mukaan. Neuloja tulee kasvojen lisäksi esimerkiksi jalkoihin, vatsaan ja käsiin. Saat rentoutua akupunktiossa puolisen tuntia. Lopuksi hieron kasvot ja päänalueen luomuöljyllä ja olet taatusti syvästi rentoutunut!

Hoidoissani käytän kotimaista Anumati naturals -luomukosmetiikkaa ja Soil of beautyn kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa luomukosmetiikkaa. Kasvoakupunktiohoitoon kuuluu aina ihon alkupuhdistus, sinulle sopivat seerumit ja voiteet. Akupunktion voi myös yhdistää kasvohoitoon.

Tervetuloa kokeilemaan erilaista ja yksilöllistä ihonhoitoa Kiinalaisen lääketieteen ja kasvoakupunktion avulla!