ARTESAANI IHONHOITOSARJA
100% Organic

Sopivan ylellistä, täysin luonnollista ihonhoitoa

Holistisen ihoterapeutin huolella suunniteltu ja käsityönä valmistettu ihonhoitosarja, joka on tehty aina parhaista luomuraaka-aineista. Jokainen tuote heijastaa sitoumusta yksinkertaisuuteen, kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja luonnon kunnioittamiseen. Soil of Beauty tuotteet tehostavat ihosi luonnollista hehkua ja tuovat näkyviä tuloksia.

Soil of Beauty ihonhoitorutiini on sekä yksinkertainen että tehokas – ja lumoavat luonnolliset tuoksut tekevät jokaisesta käyttökerrasta erityisen kokemuksen.

Pienet käsintehdyt tuote-erät takaavat tuoreuden, ehkäisevät hävikkiä ja säästävät luontoa
Design From Finland on merkki poikkeuksellisesta suomalaisesta muotoilusta, joka ilmentää käsityötaidon, innovaation ja toiminnallisuuden parhaita ominaisuuksia.
Ainutlaatuisia, eettisesti valikoituja pientilojen luomuraaka-aineita, koska laatu tuo tuloksia myös ihonhoidossa.

BOTANICAL BLOSSOM KASVOÖLJY

"Botanical Blossom on nopeasti ja hyvin imeytyvä rasvaisellekin iholle, tuoksu on raikas ja laatu tietenkin ihan priimaa. Ihana!"

Aina luomua.

Soil of Beauty on sitoutunut tarjoamaan aina 100% luomutuotteita. Tuotteissa käytetään vain puhtaimpia, luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia, jotka ovat hellävaraisia ihollesi ja ystävällisiä ympäristölle. Jokainen tuote on huolellisesti suunniteltu ja käsintehty, jotta laatu on aina priimaa ja tuotteiden vaikutuksen oikeasti tuntee iholla. “Aina Luomua” ei ole vain lupaus - se on sitoumus sinulle ja planeetallemme.

Soil of Beautyn tuotteet valmistuvat käsityönä metsän laidalla, siellä missä maa, meri ja metsä kohtaavat. Ei tehtaita, vaan luonnon rauhaa ja puhtautta, jotka tuovat tuotteisiin ainutlaatuisen hengen.

Hehkuva iho luonnollisesti ja vaivattomasti. Laadukkaalla luomukosmetiikalla ihonhoito on yksinkertaista ja tehokasta.

Eettiset ja huippulaadukkaat raaka-aineet tulevat tarkoin valikoiduilta pientiloilta.

Rakkaudella käsin valmistettu pienessä metsälaboratoriossa Loviisassa. Pienet erät takaavat tuoreuden ja estävät hävikkiä.