Maitohappobakteereiden tulevaisuus

Ihon hyvintointi Living Nutrition Probiootit Suoliston hyvinvointi

Probiootit eli maitohappobakteerit ja niiden tulevaisuus

Kaikkihan me tiedämme, että maitohappobakteereja tulisi syödä joka päivä. Itse en ole niistä koskaan huomannut mitään hyötyä joten ovat jääneet epäsäännölliseen käyttöön. Lisäksi olen pohtinut sitä, että jotain on pielessä jos probiootteja tarvitaan kokoajan. Luontainen ajatus minulle on hoitaa todellinen syy kuntoon tässäkin asiassa. Syyn juuret voivat olla vuosien jopa vuosikymmenien takana. Pitkät antibioottikuurit jo lapsuudessa, ruoka-aineyliherkkyys, vääränlainen ruokavalio, stressi. Jokaiselle jotakin.

Kun löysin Living nutrition tuoteperheen ja heidän ajatuksen ravintolisien ja probioottien fermentaatiosta, innostuin välittömästi. Näissä probiooteissa on aivan erilainen ajatusmaailma kuin perinteisissä. Eli ei ole tarkoitus lähettää vuodesta toiseen bakteereja suolistoon ja toivoa että joku jää eloon vaan luoda terve elinympäristö jossa hyvät bakteerit kukoistavat ja haitallisilta loppuu elintila. Eli unohda ajatus siitä kuinka vahvasta probioottivalmisteesta on kyse. Living nutrition fermentoidut ravintolisät korjaavat suoliston mikroflooraa jolloin se yksikin hyvä bakteeri voi vuorokaudessa lisääntyä jopa 400 triljoonaksi. Ajatus elämää tukevasta kasvualustasta on juurikin sitä mitä Soil of beauty edustaa kokonaisvaltaisessa hoitoajatuksessaan.

”Mikrobi ei ole mitään, kasvualusta on kaikki kaikessa”
-
Louis Pasteur

Your Flora–tuoteperheen valmisteissa on suuri annos ainutlaatuisesti fermentoitua soijamaitoa. Se on fermentoitu pienissä erissä kuukauden ajan luonnonmukaisella menetelmällä ja sisältää 35 eri mikro-organismia. Jokainen tuote sisältää lisäksi luomuyrtti- tai ruokasekoituksen, joka tehostaa probioottien vaikutusta. Fermentoitu elävä viljelmä mahdollistaa terveiden mikro-organismien synergian niiden luonnollisessa ekosysteemissä. Näin syntyy erinomainen ja hyvin imeytyvä yhdistelmä ravinteita ja muita yhdisteitä, jotka vahvistavat ja tukevat ruoansulatuksen mikroflooraa.

Living Nutrition valmisteet tukevat sekä yksilöllistä flooraa että tasapainoisen ja terveen ekosysteemin moninaisia vaatimuksia. Kefi-soya™ on paljon enemmän kuin kapselillinen bakteereita. Se on elävä ruokamatriisi, joka sisältää runsaasi ravinteita, entsyymejä ja luonnollisesti kehittyneitä mikro-organismeja.

Minun suolistolle ja iholle Living nutrition -tuotteet aiheuttivat välittömän postiivisen vaikutuksen. Jo ensimmäisen kapselin pystyi tuntea vatsan lisäksi mielen tasolla. Suoliston bakteerit ohjaavat vahvasti tunteitamme, ajatuksiamme ja ruokahaluamme. Minulle tuli todella rauhallinen olo jo ensimmäisenä päivänä. Toisena päivänä huomasin, että sokerin himo oli kadonnut ja ruokahalu väheni. Pystyin myös kuunnella paremmin kehoni signaaleja ravinnon suhteen. Kun suoliston bakteerikanta muuttuu terveempään suuntaan, voi kuunnella mikä ruoka minulle oikeasti tekee hyvää juuri nyt. Jos suolistossa on hiivat ja muut sokerilla elävät bakteerit valloillaan, ne tekevät varmasti kaikkensa, että päivittäinen sokeriannos saadaan. Selviytymisvaisto ohjaa bakteerienkin elämää.

Haluatko sinäkin oppia kuuntelemaan kehoasi paremmin?


Living nutrition Your Flora - tuoteperhe

Terrain- suunniteltu mahalaukun ongelmiin kuten närästys, liikahappoisuus, vatsahaava. Vuotavan suolen oireyhtymään ja suolenpinnan ongelmiin. Ripuliin ja ummetukseen. Ihon ongelmiin. Sisältää Kefi-soya™ ja luomu aloe veraa ja punajalavankuorta.

Tranquil- ilmavaivoihin, vatsan turvotukseen. Rauhoittaa mieltä ja auttaa unta. Sisältää Kefi-soya™ ja luomu fenkolia ja kamomillaa

Regenesis- suolistotulehdukseen, antibioottikuurin jälkeen. Sisältää Kefi-soya™ ja luomu sikuria ja artisokkaa

Cool Mint- herkkä vatsaisille, ärtyneen suolen syndroomaan. Sisältää Kefi-soya™ ja luomu piparminttua ja sitruunamelissaa

Lisäksi valikoimissamme löytyy erikoistilanteisiin

Candi - X- hiivaongelmiin, huonojen bakteerien ja parasiittien häätöön. Sisältää siitakesientä joka tukee suolistoa ja immuniteettia. Lisäksi luomu oregano, timjami, valkosipuli, inkivääri ja neilikka jotka ovat antibakteerisia, antifungaalisia ja maksaa puhdistavia.

Alive - Turmeric - Fermentoitu kurkuma on täysin erilainen kuin muut kurkuma/kurkumiini-valmisteet. Kefiiri-kombucha fermentaatiolla saadaan aktivoitua luomukurkuma aktiiviseksi eläväksi ruokamatriiksi. Erityisesti nivelongelmiin, kipuihin, kehon ja suoliston tulehdustiloihin.

Löydät edellä mainitut tuotteet verkkokaupasta.Uudemmat postaukset


Jätä kommentti