Luonnonkosmetiikkaa vai luomukosmetiikkaa?

Minulle luonnonkosmetiikka tarkoittaa sitä, että kasvit joita ihonhoitotuotteissa käytetään ovat puhtaita ja luonnonmukaisesti tai villinä kasvaneita. Luonnonmukaisesti viljelty maaperä on elävä ja sisältää runsaasti Qi´tä eli elämänenergiaa. Kun luonnonkosmetiikan raaka-aineet ovat laadukkaita ja energisoivia niin ne ovat todellista ravintoa iholle. Voit tuntea käsissäsi energian joka sykkii tälläisessä tuotteessa. Ihosi todella elpyy solutasolla ja myös meridiaanit eli energiakanavat kasvoillasi reagoivat positiivisesti.

Nykyään luonnonkosmetiikan valikoima on suuri. Olen todella onnellinen tästä suuntauksesta, koska se on ihmisten ja maapallomme tulevaisuuden kannalta tärkeä asia. Mutta on valtavasti luonnonkosmetiikkaa joissa ei käytetä lainkaan luonnonmukaisesti viljeltyjä tai villejä kasveja. Luomupitoisuudet voivat myös olla hyvin pieniä. Tämä vaikuttaa lopputuotteen ravitsevuuteen ja energiaan.

Kun etsin kosmetiikkasarjaa Soil of beautylle, jouduin useamman kerran eksyksiin. Luin blogeja ja surffailin netissä ympäri maailmaa etsien jotain uutta. Minuun tarttui levottomuus, tarve haalia monia sarjoja, etsiä jotain mitä ei ole vielä löydetty. Kunnes pysähdyin. Ja aloin miettiä, mikä on oikeasti tärkeää. Levottomuus ja jatkuva uuden etsintä ei ole sitä mitä haluan. Omien arvojen ymmärtämisen kautta huomasin ettei tarvinnut etsiä kaukaa.

Ihonhoito on loppujen lopuksi yksinkertasta.

Iho ei kyllästy. Mieli kyllästyy.

Anumati Naturals

Minulla on ilo tarjota teille aitoa kotimaista luomukosmetiikkaa. Anumati naturals tuotteet ovat Made safe - sertifikoituja mikä tarkoittaa sitä, että ne kaikki ovat läpäisseet testit puhtaudesta ja turvallisuudesta. Jokainen tuote on 100% luonnollinen. Luomu -ja villikasvipitoisuudet ovat huikean korkeat. Tuotteissa on Qi´tä eli elämänenergiaa. Raaka-aineita ei kuumenneta yli 40-asteen missään vaiheessa, joten ne säilyttävät antioksidantit ja elinvoiman. Sarjan kehittäjä Anu Ruohosto on työssään täydellä sydämellä ja meillä on samanlaiset arvot kosmetiikan suhteen.

Olen käyttänyt Anumati naturals tuotteita hoitolassa syksystä 2017. Voin sanoa, että hoitojen teho ja fiilis kohosi välittömästi. Asiakkaani ovat saaneet kotihoidossa tuloksia ihon kosteuttamisessa, punoituksen vähenemisessä ja ihon yleisessä tyytyväisyydessä. Tuotteiden aktiiviainepitoisuudet ovat poikkeuksellisen korkeat. Tehosta kertoo hyvin esimerkkinä Antioksidant eye & lip serum,  jonka käyttö silmienympärillä pidentää ja tuuheuttaa myös silmäripsiä. Enpä ole vastaavaan ennen törmännyt!

Etsintä tuli siis päätökseen ja voin käsi sydämellä puhua Anumati naturals tuotteiden puolesta. Itse en muita ihonhoitotuotteita enää käytä. Autan sinua mielelläni valitsemaan sinulle sopivat tuotteet jotka tukevat kokonaisuutta yhdessä sisäisen hoidon kanssa.Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset


Jätä kommentti